Restauració de marges de Pedra Seca a Ulldecona

Aquesta activitat està completa i no queden places.

 

 

Acció de voluntariat

 

Atenció: l’activitat és gratuïta. Tot i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però NO cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per que arribi la inscripció.

 

Aprendrem algunes coses bàsiques de l’antic art de la pedra seca mentre restaurem una barraca.

Intentarem retornar als marges el seu aspecte original tot refent aquelles parts que el pas del temps ha malmès.

 
 

Ens trobarem a les 9:15h al pàrquing del Bonpreu d’Ulldecona.

 

L’hora de finalització és aproximada.

L’activitat és a la finca del GEPEC: https://goo.gl/maps/pbK6YaFDBKf5WXVV6

 

Cal portar esmorzar i aigua, roba i guants de treball. Millor si porteu calçat fort de muntanya. Les eines de camp (aixada, senalla de goma, tisores de podar…) també seran benvingudes.

Atenció: el correu de confirmació no el rebreu si us inscriviu l’últim dia laborable abans de l’activitat, més tard de les 18:00.

Cistella

3 Responses

  1. Hola
   us apuntem, rebreu un correu amb la informació de la trobada.
   Moltes gràcies!

   Laura Queral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.