Search
Close this search box.

TRANSLLENA

La Pobla de Cérvoles – Sant Miquel de la Tosca – Coll de l’Abellar   – Coll de les Marradetes – Punta de Marc – Castell de Cérvoles – La Pobla de Cérvoles.

Distància aproximada: 13,5 km.  Uns 500 metres de
desnivell acumulat.

Llocs i hora de trobada:

  • Pobla de Cérvoles a les 9:15 Davant de la Cooperativa del Camp, a l’Avinguda de les Garrigues.
  • Reus a l’estació de trens a les 8:00

Segons les parades que fem a les 5 de la tarda es preveu que puguem haver tornat a la Pobla de Cérvoles.

 

El recorregut no té cap dificultat especial per persones acostumades a caminar.

Els principals atractius que podem trobar són l’indret de Sant Miquel de la Tosca, punt de naixement del riu Set, actualment molt mancat d’aigua; els penyals de conglomerat , material principal dels cims d’aquesta serra;  les excel·lents vistes de les que es gaudeixen des de la carena sobre una part de les Muntanyes de Prades, el Montsant, la Vall d’Ulldemolins, les Garrigues i, si el temps ho permet, els cims nevats del Pirineu.

Opcionalment, si anem bé de temps,  tindrem ocasió d’arribar-nos als Calaixos de l’Ereldo ,  un conjunt sorprenent de corredors laberíntics a la roca de conglomerat, on hi ha la Cova de l’Ereldo o de l’Home Fe, nom degut a un fet llegendari situat a l’època de les guerres carlines.

Un cop feta la inscripció, heu d’enviar a activitats@gepec.cat : Nom i cognoms /núm del DNI/ telèfon i lloc de trobada

 

No podeu venir amb gos.

l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament. És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

 

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions

Cistella

One Response

  1. La imatge que poseu a la informació de la sortida, magnífica, correspon a la Vall del riu Montsant, la Roca Llaurada i el barranc de la Falconera al fons.
    Tot i ser un indret proper al del recorregut previst per Serra la Llena, no la podrem veure el dia de la sortida.
    Potser estaria bé posar una altra foto.
    Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.