decret

La transició energètica

Jornada familiar.

 

Què implica per als territoris rurals la transició energètica, i com es pot dur a terme de la millor manera.

Vine a la jornada matinal i participa dels tallers!

Programa:

  • Taller creatiu per als més petits
  • 11:00h. Taller joc de rol (durada 2 h): Entendre la transició energètica
  • Vídeo musical educatiu (en anglès) d’Andy Hernley
  • Nova activitat: 12:00h. Taller “Com preparar l’hor de primavera – estiu”, a càrrec de Carlos Lombarte de Brot del Sud.
  • Taller de teràpia de so amb vasos tibetans, en petits grups i individual (inscripció a activitats@gepec.cat) Per motius aliens a la organització, el taller de vasos tibetans no es podrà realitzar.
  • Animació musical
  •  A partir de les 12’45h: VerDmutet, tertúlia sostenible al voltant d’una beguda i pica-pica (format GreenDrinks). Amb tast de vins de l’ecomuseu Mas Helios

Durant tota la jornada: taller continu de bombes de llavors (sense inscripció)

Amb el suport de l’Ajuntament de Tivissa.

Cistella

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.