Tió, Roquetes, nadal

Busquem el tió en família a Roquetes

Lloc de trobada: 

Observatori de l’Ebre.

 

 

 

Horari: dos torns

 

– de 11:00h a 12:30h
– de 12:30h a 14:00h 

– de 15:30h a 17:00h

Les places al matí estan plenes. Podeu escriure per al torn de la tarda (no us podem assegurar que quedin places quan escriviu) a educa@gepec.cat 

 

 


 

– El tió va a càrrec de la família inscrita, i el podeu portar a l’Ajuntament de Roquetes, en el seu horari habitual, fins al 30 de novembre. ATENCIÓ: Poseu nom i cognoms de l’infant o família al tió!
– L’activitat comença amb un conte i una petita dinàmica en família. Després, s’aniran a buscar els tions per l’espai que les monitores us indicaran.
– Un cop trobat el tió, hi haurà una zona per fer-se foto del moment (qui ho desitgi)
– L’hora de finalització és aproximada, ja que dependrà de la família, de l’edat dels infants, entre altres.

 

Veniu amb ganes de gaudir i passar-ho bé, la jornada està pensada per fer una activitat divertida en calma i en família.

Uns dies abans de l’activitat rebreu un nou correu amb el recordatori.

Reviseu la safata d’SPAM.

 

Si teniu dubtes: educa@gepec.cat

Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Roquetes, amb la col·laboració de l‘Obervatori de l’Ebre i el GEPEC-EdC.

En cas de pluja o fort vent, l’activitat es traslladarà al centre cívic (edifici de la Biblioteca). Us enviariem un correu electrònic.

Location

Observatori de l'Ebre

Organizer

Ajuntament de Roquetes
Phone
977501511
Website
https://roquetes.cat/web/

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.