Taller fotogràfic als Oliverars Monumentals “ANUL·LAT”

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

Taller fotogràfic de 20 hores de durada enmig de l’incomparable marc de les Oliveres Monumentals repartit en 4 dissabtes consecutius de 8.30 a 13.30 h.

NIVELL DEL TALLER

Començarem des del nivell bàsic per tal de repassar i consolidar conceptes i acabarem el taller assolint un sòlid nivell mitjà. Volem emfatitzar que el temari està totalment actualitzat als nous temps fotogràfics que corren. Les novetats i innovacions tecnològiques han transformat profundament la fotografia en pocs anys.

TEMARI

Veurem què ens ofereixen actualment les càmeres fotogràfiques, que s’ha quedat enrere fotogràficament parlant, aprendrem els paràmetres principals que ens permetran realitzar fotografies consistents sense deixar que els automatismes decideixin el resultat de les imatges per natros.

Coneixerem les òptiques, la fotometria, l’exposició, ens endinsarem en l’univers del llenguatge fotogràfic, la composició, la visió fotogràfica…

Farem moltes pràctiques dirigides a entendre com podem fer més i millors fotografies.

Podrem veure i tocar material que s’usa actualment en la fotografia professional.

Parlarem de marques, models de càmeres i objectius, i coneixerem la gran diversitat d’opcions que el mercat fotogràfic ens ofereix per poder triar la nostra pròxima inversió a dia d’avui.

Un taller de fotografia enmig la natura, envoltats d’oliveres que varen sentir parlar als romans, i ara escoltaran parlant de tecnologia i fotografia al 2024.

Lloc i hora de trobada: a les 8.10 h al Bonpreu d’Ulldecona

Dies: 13, 20 i 27 d’abril, i 11 de maig

Horari: de 8.30 a 13.30 h

Es recomana portar: el propi material de fotografia, cadireta plegable, barret i aigua.

Al ser una activitat a l’aire lliure no disposem de WC.

 

Últim dia per inscriure’s: 10 d’ABRIL

El GEPEC-EdC té el dret de poder cancel·lar l’activitat per causes climàtiques o degut a que no hi ha el número mínim de participants.

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.

Aquest projecte compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència(PRTR), finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.

Organizer

Santi Martorell

Altres organitzadors

GEPEC-EdC
Molí de la Creu
Fundación biodiversidad
MINISTERIO PARA LA TRANSICIÓN ECOLÓGICA Y EL RETO DEMOGRÁFICO
UNIÓ EUROPEA-NEXTGENERATION EU

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.