Taller d’estampació de bosses contra el canvi climàtic

Taller familiar (amb infants a partir de 6 anys).

 

Apunta’t a aquest taller, on podràs estampar una bossa estil totebag amb missatges per cuidar el planeta. 

Una bossa per infant – jove (unitats limitades)

El canvi climàtic és un dels reptes més importants al que ens afrontem. A més, la preservació de moltes espècies del nostre entorn depèn de la cura que tinguem de la natura. Quan passegem per qualsevol espai ens trobem brossa, sobretot plàstics, que acaben arribant al mar.

 

Si aquests són temes que t’interessen, i vols fer arribar la teva veu a la resta de gent, aquest és el teu taller! 

 

 

Ajuda’ns a difondre el missatge!

Lloc: Pati de Surtdecasa. Avinguda Ports de Caro 19. ROQUETES

ACTIVITAT GRATUÏTA.

No fa falta inscripció.

Aquesta activitat la realitzem conjuntament GEPEC-EdC i Surtdecasa.

Location

Surtdecasa
Roquetes

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.