Search
Close this search box.
Corriol amb la seva cria Foto :Ivan Villarejo

Taller “el Corriol de la platja”

En motiu del Dia Mundial de les Aus, s’organitza un taller relacionat amb un ocell que es troba a les nostres platges: El Corriol. El Corriol és un petit i simpàtic ocell està en perill: ajuda’ns a protegir-lo. Aquest ocellet a adaptat la seva vida a la platja, indret que fins a començaments del segle passat ningú valorava, però que des de a les hores, cada vegada més, es freqüentada per les persones, fent-lo fora del seu únic espai, i espitjant-lo a la desaparició. És per això que és molt important conèixer-lo, per evitar molestar-lo i ajudar a la seva recuperació. Mitjançant un petit còmic expliquem els principals problemes que pateix, i ens ajudem de maquetes per tenir una noció més clara de la mida de l’ocell, el niu, els ous….

Lloc i hora de trobada: Cal Bofill a les 18:15h

https://maps.app.goo.gl/SSbYKaUVmy37ywqD9

 

 

Atenció : l’activitat és gratuïta. Tot  i així, heu de fer la inscripció . Al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta).Encara que sigui gratuït heu de clicar a pagar. És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

El GEPEC-EdC té el dret de poder cancel·lar l’activitat per causes climàtiques o degut a que no hi ha el número mínim de participants.

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Ajuntament de Torredembarra

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.