Search
Close this search box.

Taller de dibuix naturalista a les oliveres monumentals d’Ulldecona

Amb la seva expertesa Toni Térmens il·lustrador, dissenyador gràfic i professor de dibuix de l’Estudi Mà de llapis ens transmetrà els coneixements i les tècniques necessàries amb la finalitat que els assistents adquirim destresa en el món de la il·lustració naturalista.

El taller de dibuix es realitzarà a les Oliveres monumentals d’Ulldecona a la finca del GEPEC. També es farà un itinerari per conèixer de primera mà les accions i les activitats del GEPEC.

Horari de 17:00 a 21:00 h

Hora i lloc de trobada; a les 16:45h al Bonpreu d’Ulldecona

Es recomana portar:

El propi material de dibuix com pot ser;  bloc de fulles, llapis, aquarel·les,etc. I també cadira plegable, barret i aigua.

 

Un cop feta la inscripció, heu d’enviar a activitats@gepect.cat : nom i cognoms, núm del DNI i telèfon.

L’activitat queda subjecta a un mínim de places.

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.