Taller de descoberta del fons marí amb snorkel

El dissabte 6 de juliol a la finca del Canyadell durem a terme un taller per infants i famílies per descobrir la fauna i flora típiques de la costa mediterrània. Després de treballar-ho de forma teòrica, anirem a la platja del Canyadell, just davant la finca, per investigar i veure-ho de primera mà, al llarg de la cala, fent snorkel.

Al final de l’activitat se servirà un refrigeri per a les participants.

 

Cal portar: ulleres i tub d’snorkel, crema solar, aigua, banyador i tovallola.

Horari: 10-12 h

Lloc: Finca del Canyadell  (atenció! L’entrada es troba al final del Carrer del Tràngol, Torredembarra)

 

IMPRESCINDIBLE saber nadar per participar de l’activitat!!

L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia ja que hi ha places limitades.

Reservar esdeveniment

Participar
Gratuït
Available Tickets: 12
El "Participar" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Ajuntament d'Altafulla

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.