Taller de cuina amb plantes silvestres

En aquest taller dirigit a tota la família, aprendrem a identificar diverses espècies de plantes comestibles que podem trobar al nostre entorn, així com els diferents usos que els podem donar. Després, ho posarem a la pràctica recol·lectant plantes de la finca, per tal d’utilitzar-les com a ingredients per unes quantes receptes. Al final, farem un pica-pica amb els diferents plats cuinats durant el taller.

 

Dia: 13 d’abril

Hora: 10-13 h

Lloc: Finca del Canyadell, Altafulla

Edat: taller familiar

 

Atenció: L’activitat és gratuïta. Tot i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però NO cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari perquè arribi la inscripció.

Cal respectar els horaris de l’activitat. Tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n derivin no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Ajuntament d'Altafulla

Cistella

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.