Search
Close this search box.
sargantanes

Sargantanes a les dunes

Ens trobem a les 10 del matí davant de Cal Bofill, a l’extrem nord del passeig marítim, just abans del club marítim de Torredembarra. 
Observarem els rastres d’aquest rèptil per descobrir-ne la presència a la platja. Coneixerem una mica la seva biologia, els seus costums, com s’adapta al medi per sobreviure…
Amb una mica de sort es podran observar alguns individus de la rara sargantana cua-roja per la qual aquesta platja és el seu límit septentrional en la seva distribució mundial, havent desparegut al nord i distribuïnt-se fins les costes africanes.
Grau de dificultat: Baix
És apte per a cadira de rodes? No
És apte per a persones grans?
És apte per a nens petits?

Soci/es i infants menors de 12 anys: 6€

No soci/es: 9€

Menors de 6 anys: gratuït

Amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.
 

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.
Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.
Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.


Atenció: el correu de confirmació no el rebreu si us inscriviu l’últim dia laborable abans de l’activitat, més tard de les 18:00

Location

Torredembarra

Organizer

Ramon Ferré
Phone
675384707
Website
https://goo.gl/maps/5xvb4SdfCbdFiJVf8

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.