Search
Close this search box.

Sortida per la comarca del Priorat amb la Gema

El dia 6 d’abril gaudirem d’aquest indret de la geografia Catalana de la mà de la Gema. Amb qui coneixerem diferents construccions de pedra en sec. Així com paratges especials d’aquest espai del Priorat.

Lloc i Hora de trobada: 9:30h a la Cooperativa de Capçanes

També teniu un punt de sortida a les 8:45 h des de l’estació de trens de Reus.

Durada aproximada de l’activitat: 4 hores

Llocs per on passa la ruta;   Capçanes – Cooperativa – Carrer llaberia – Riera de capçanes – Cocó Cal Ximo de Cama – Cocó de Cal Colom – Ca l’Arengada – Mas d’en Francisco – Cal Florit – Ca la Roseta. Pot haver alguna modificació però serà pels voltants d’aquests llocs.

Aproximadament hi ha uns 6,7 km amb un desnivell màxim de 150 m.

Material: Calçat de muntanya, pantaló llarg, aigua, esmorzar.

Atenció : l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però NO cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.  Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

El GEPEC-EdC es reserva el dret d’alterar, modificar o suspendre l’activitat.

Organizer

Gema del Pilar

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.