Sortida a la natura – Isabel Carreras

Després de prop més de 30 anys dedicats al GEPEC-EdC la nostra secretària, la Isabel Carreras ha finalitzat la seva etapa laboral i s’ha jubilat.

Des de l’entitat volem agrair-li tots aquests anys de feina dedicats al GEPEC-EdC amb un dinar de germanó amb totes aquelles persones sòcies, col·laboradores i amigues.

Dia: Diumenge 5 de maig
Lloc: Ermita de la Mare de Déu de la Riera
Hora: 12:30

Per motius logístics l’opció de càtering ha tancat.

Si voleu venir encara sou a temps sempre que porteu el vostre dinar amb  plats + got + coberts.

Per tal d’inscriure’t completa el formulari de la part de baix de la pàgina .

Cistella

8 Responses

 1. Us faig el donatiu pel regal a la Isabel a la caixa guisona, però no podré venir el diumenge, ho sento.
  bona festa!

 2. Felicitats i gràcies per la feina feta.
  Amb molt de gust vull col·laborar amb el regal, però no podré venir al dinar.
  Que vagi bé!

 3. Jo sí que vindré al comiat de la Isabel perquè fa molts anys que la conec i em fa ilusió compartir aquest dia tan especial amb ella.

 4. Felicitats Isabel i gràcies per la feina tant ben feta.
  No podem venir al dinar, però amb molt de gust col.laborem en el regal

 5. Jo no conec a l,Isabel, pero em fa il.lusió pasar el dia a la natura amb vosaltres, i compartir aquets dinar de germanor

 6. En acabar la inscripció he volgut fer el pagament del regal però no se m’afegeix res a la cistella!
  Isabel, moltes gràcies per tota la feina feta, l’empatia, l’amabilitat i les ganes de de realitzar-ho tot sempre el millor possible. Gràcies per haver possibilitat tants bons moments i haver contribuït a fer-nos una mica més feliços. Una abraçada ben forta i els meus millors desitjos per aquesta nova etapa.

 7. Em farà molta il·lusió retrobar-te. Quant de temps ens separa de quan muntàvem les dades amb el FilimakerPro i el mini Mac!

 8. Jo també us faig el donatiu a Caixa Guissona pel regal de la Isabel però no podré venir a la sortida.
  Et felicito Isabel per la gran feina que has fet tots aquests anys i et desitjo molta sort en aquesta nova etapa Isabel i un petonàs!

  Anna Martos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.