Sortida geològica per Tivissa Per motius aliens a la organització, la sortida de Tivissa del dia 23 no es podrà realitzar. Disculpeu les molèsties

ATENCIÓ! Per motius aliens a la organització, la sortida de Tivissa del dia 23 no es podrà realitzar.

 

El dia 23 de juny el Joaquim Roset ens portarà per Tivissa, en una ruta divulgativa amb recorregut enmig de muntanyes on s’explicaran i visualitzaran processos geològics externs i es farà una aproximació a la Geologia Ambiental i la interacció entre l’activitat humana i l’entorn geològic.

 

Recorregut: Llena – Monetze – Camí de la Fena – Monegrets – Sant Blai – Tivissa

Distància aprox.: 8 km

Hora i lloc de trobada: Parada de bus de Tivissa (zona camp de futbol) a les 9 h

Hora i lloc de trobada alternatius: Estació de tren de Reus a les 8.15 h

Nivell: mitjà

 

Totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.
Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Sold out!

Organizer

Joaquim Roset
Website
http://Geosud

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.