Search
Close this search box.

Sortida d’observació d’aus a Salou

Sortida d’observació d’aus. De la mà d’Eugeni Capella, biòleg.

Fer una passejada pel Cap de Salou ens permet veure les espècies típiques de la màquia mediterrània i zones antropitzades, també ens ofereix la possibilitat de trobar-nos amb alguna espècie marina.

Sortida de nivell inicial, per a persones que es volen iniciar en l’observació d’aus. 

Lloc de trobada:

Quedem a la Vela, a la punta dels Pilons a les 16:00 h : https://goo.gl/maps/Vb9wwqJmFdu8yFB49

 

Qui prefereixi no caminar, pot venir directament a la Punta del Cavall a les 18.30h.

Horari: 16:00h: sortida a peu fins a la Punta del Cavall per identificar les aus comunes de Salou.  Arribada aproximada a  la Punta de Cavall 18:30h. Qui vulgui, es pot portar el berenar i quedar-se fins a les 21:00h.

Què heu de portar: aigua, roba adequada al temps, prismàtics. Guia d’ocells (si la teniu). 

l’Activitat té un preu de 10€ per als no socis. Però és gratuïta per als socis, infants  i persones empadronades a Salou.Tot i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Un cop feta la inscripció, heu d’enviar a activitats@gepec.cat:

Nom i cognoms, núm del DNI, telèfon i lloc de trobada

Cistella

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.