Search
Close this search box.

SETMANA DE LA PEDRA SECA A LA CAPONA DEL PLA DE SANTA MARIA dia 25 de novembre

El proper dia 25 de novembre el Casal Popular la Barraca del Pla de Santa Maria i el GEPEC-EdC ens endinsaran per la ruta de la Capona del Pla de Santa Maria on gaudirem de les barraques de pedra seca i cossiols d’aquest passatge.

Durant la caminada, la Marta Ferré del Casal Popular de la Barraca presentarà el Quadern d’Aprenentatge i en Fermí Bernardo del GEPEC-EdC ens explicarà les tasques i els projectes que el GEPEC-EdC duu a terme.

Lloc i hora de trobada ; Pàrquing de la ruta de la Capona a les10;30 https://maps.app.goo.gl/swd5iKCpmcWrSCdPA

L’activitat té uns 2 km de camí planer  i una durada aproximada de dues hores.

Què heu de portar: Aigua, roba i calçat adequat  i esmorzar si voleu.

Atenció : l’Activitat és gratuïta . Teniu fins el dia  20 de novembre per fer les inscripcions.

S’ha de fer la inscripció a casal.labarraca@gmail.com

A la inscripció ha de constar :

Nom i cognoms/ Adreça correu electrònic /Telèfon/ dni / Data de naixement 

Organizer

Marta Ferré

Altres organitzadors

Fermí Bernardo
Casal Popular la Barraca
GEPEC-EdC
Ajuntament del Pla de Santa Maria

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.