Search
Close this search box.

Taller familiar d’anellament d’ocells als Oliverars monumentals d’Ulldecona

El diumenge 14 d’abril realitzarem una jornada matinal d’anellament científic d’ocells, amb el suport de la Fundación Biodiversidad en el marc de la descoberta de l’entorn dels Oliverars monumentals.

L’activitat combina la singularitat de l’emplaçament, i el component didàctic i pedagògic que comporta l’estudi dels ocells aprofitant el seu marcatge amb anelles metàl·liques. També es farà una presentació i explicació del projecte dels Oliverars monumentals.

El seu valor més enllà del pedagògic i didàctic com a lloc on realitzar un seguiment faunístic, ens ajuda a saber què és el que està passant en aquell entorn de forma immediata. A més, el desenvolupament de l’activitat ajuda a generar informació sobre la biologia dels ocells per la seva conservació.

En acabar l’activitat se servirà un refrigeri per les persones participants.

 

Lloc i hora  de trobada: pàrquing Bonpreu Ulldecona. a les 9:30

Hora: 10 – 13 h

Data límit d’inscripció: 10 d’abril

 

Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

El GEPEC-EdC es reserva el dret d’anul·lar l’activitat per causes alienes a l’organització.

 

“El coneixement ens fa més savis a l’hora d’estimar el nostre entorn i ens ofereix la possibilitat de gaudir-ne millor. També de com volem que sigui el nostre futur”.

Activitat familiar oberta a tothom.

Us animem a participar!

 

Aquest projecte compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència(PRTR), finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.

Organizer

Joan Carles Abellà

Altres organitzadors

FUNDACIÓN BIODIVERSIDAD
MINISTERIO PARA LA TRANSICIÓN ECOLÓGICA Y EL RETO DEMOGRÁFICO
UNIÓ EUROPEA-NEXTGENERATION EU
GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.