Sessió formativa: Marges de pedra seca

El taller marges de pedra seca forma part del cicle de jornades formatives sobre els Oliverars Monumentals.

Marges de pedra seca amb Ramón Benet d’Aldoverd.

El mestre marger, Ramón Benet ens introduirà la tècnica de les construccions de pedra seca, ens donarà consells i recomanacions. La jornada també comprarà amb una demostració in-situ de com reconstruir un marge.

Dia: dijous 22 de febrer
Horari: de 9 a 13:30
Lloc: Reserva dels Oliverars Monumentals d’Ulldecona
Hora i lloc de quedada: 9h Supermercat Bon Preu d’Ulldecona.

Aquest taller està adreçat a tots els professionals del món agrícola que vulguin conèixer una mica tots els temes que es tractaran o a altre gent que estigui interessada en el tema
 

Atenció
 : l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

El GEPEC-EdC es reserva el dret d’alterar, modificar o suspendre l’activitat.

Cistella

One Response

  1. Interessant curs per portar a terme un projecte que tinc pendent relacionat en lo món de l,olivera a Ulldecona recuperant i reconstruint marges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.