Nova visita al Sender dels Ratapatxets

L’Ajuntament d’Altafulla i el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) us convidem a la visita del sender dels ratapatxets a la Finca Canyadell d’Altafulla. 
La finca del Canyadell, propietat de l’Ajuntament d’Altafulla, gaudeix d’un acord de gestió i de custòdia amb el GEPEC-EdC.
Una de les accions que s’ha realitzat a la finca del Canyadell sota el paraigua d’aquest acord és la recuperació de poblacions de ratpenats, d’un elevat interès per a la biodiversitat d’aquest entorn. Aprofitant l’arribada de la calor i l’augment d’hores de llum, el dissabte 5 de juny farem una volta per la finca al capvespre. Ho aprendrem tot sobre els ratpenats i, si hi ha sort, en veurem algun.
Lloc: Carrer Tràngol amb Vista Alegre, Altafulla
Ubicació: https://goo.gl/maps/bPAb5wGtiFpNFdnw5
Es seguiran en tot moment les directrius sanitàries oficials donades per la situació actual de pandèmia.

En la inscripció és necessari indicar els noms i cognoms de totes les persones que assistiran a l’activitat.

Les inscripcions es tanquen el divendres anterior a l’activitat.

Cistella

One Response

  1. Jo vaig caminant desde la platja d Altafulla, i espero que sigui facil trovar el punt de sortida del group.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.