Salvaguardia dels ecosistemes: el cas Xil·lela de les oliveres i propostes de planificació territorial preventiva i regenerativa
El proper dia 12 de març tindrà lloc una xerrada sobre la problemàtica de la Xil·lela i les accions que es poden dur a terme per combatre-la.
La xerrada serà a càrrec de la Irene Bolzan i el Lorenzo Alessio, autors del treball de tesi “Effetto Serra, le Serre Salentine come strumento di rigenerazione post-Xylella”, són tots dos graduats en arquitectura del paisatge a Ferrara, Itàlia. Actualment a Catalunya com a part del projecte anual Cos Europeu de Solidaritat coordinat per l’Associació Obre’t Ebre, ella col·labora en permacultura amb Brot del Sud, ell en la protecció dels ecosistemes amb GEPEC-EdC.
L’activitat compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad en el marc del projecte dels Oliverars Monumentals.
Hora: de 19 h a 20 h
Lloc: Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes
Atenció: L’activitat és gratuïta. Tot i així, per a participar heu de fer la inscripció. Veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament, però NO cal que poseu cap número de targeta! És un pas necessari per a que arribi la inscripció.
Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.
Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.
El GEPEC-EdC es reserva el dret d’anul·lar l’activitat per causes alienes a l’organització.
Aquest projecte compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència(PRTR), finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.