Caminant pel Cap de Salou

Ens trobem a les 9:00h a l’estació de bus de Salou, davant el monument de Jaume I.

https://goo.gl/maps/WsZUDuNLN9azVQaR7

Sortirem a peu des de la platja de Llevant i, seguint el camí de Ronda, gaudirem de l’encís de la costa que ens durà fins la Pineda.

Adquirirem coneixements de l’entorn natural de Salou amb l’expertesa de la Marina. Al llarg del recorregut observarem el paisatge, la vegetació, la morfologia de les roques… caminant al llindar de la mar.

El recorregut consta de 9 km, amb alguna zona amb dificultat ja que es camina sobre el roquer. Cal anar ben calçat i vigilar bé amb la canalla.La sortida acaba al voltant de les 14:00h a la platja de la Pineda. A partir d’aquí teniu l’opció de quedar-vos a dinar o tornar a peu o en bus a Salou. La tornada a Salou en bus de línia costa uns 3 euros i passa cada 60′ a l’hivern i cada 30′ a l’estiu. També hi ha bus cap a Tarragona.

 

Activitat gratuïta amb inscripció necessària. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament. És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Activitat no apta per a menors de 12 anys.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou.

Location

Salou

Organizer

Ajuntament de Salou
Phone
977 30 92 00

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.