Ruta de la Capona Pla de Santa Maria

El proper dia 22 de juny ens endinsaran per la ruta de la Capona del Pla de Santa Maria on gaudirem de les barraques de pedra seca i cossiols d’aquest passatge i de la flora i fauna que els envolta.

Lloc i hora de trobadaPàrquing de la ruta de la Capona a les 19 h

*Lloc i hora de trobada alternatius: Estació de trens de Reus, 18 h

L’activitat té uns 2 km de camí planer  i una durada aproximada de dues hores .

Què heu de portar: Aigua, roba i calçat adequat .

Atenció : l’Activitat és gratuïta . Teniu fins el 20 de juny per fer les inscripcions.

S’oferirà un berenar pel sistema de la taquilla inversa amb producte sostenible

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Fermí Bernardo

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.