Restes antropogèniques a la Serra de Llaberia

El diumenge 2 de juny el Pere Iglesias ens portarà per una ruta circular a la Serra de Llaberia, descobrint secrets de l’espai que sovint passen desapercebuts als ulls: restes de construccions humanes, des de més recents fins a proves de vida ibera. Així doncs, al llarg del recorregut podrem veure des de murs i barraques fins a dolmens i calderes per fer senyals de foc.

 

Hora i lloc de trobada: 8 h al pàrquing de Llaberia

*Hora i lloc de trobada alternatius: 7 h a l’estació de trens de Reus

Cal portar: esmorzar, aigua i protecció solar

Des del pàrquing de Llaberia, farem cotxes per ana al Coll dels Colivasos, on començarem la ruta.

 

Fitxa tècnica

Distància: 4 km

Desnivell positiu: 313 m

Desnivell negatiu: 313 m

Durada: arribada als cotxes sobre les 13 h

Dificultat: fàcil

Recorregut: coll dels Colivasos, font del Bonic, tossal de l’Espinal, Punta Fornells, Mont-redón, pins de les Saleres, Creu de l’Estavell i, coll dels Colivasos.

 

Les reserves es tancaran la tarda abans de l’activitat.

Totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Organizer

Pere Iglesias

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.