Search
Close this search box.

RECITAL DE POESIA A LES OLIVERES MONUMENTALS

El dia 28 d’octubre gaudirem d’una visita guiada pel GEPEC-EdC molt especial en la finca de l’Ariò d’Ulldecona dedicada a les oliveres monumentals. Podrem veure les oliveres de dia i anar gaudint dels diferents moments fins la posta. Us explicarem el projecte que estem duent a terme amb els Oliverars i, durant el trajecte, les contemplarem amb uns altres ulls a través dels versos de la poeta Conxita Jiménez, que en diferents punts de la visita ens recitarà poemes del seu recull El bres de les fargues, una obra dedicada a la força i la bellesa d’aquestes veritables escultures vivents modelades per l’artista més autèntica i primigènia: la natura. El bres de les Fargues, un cant a un arbre que emana pau, persistència i generositat. Podrem escoltar-lo des del lloc d’on prové.

 

Durant el recital s’oferirà berenar als assistents. És recomanable portar una llanterna.

Horari de 16:45 a 19:00 h. Lloc  i hora de trobada a les 16:45 al Bon Preu d’Ulldecona https://maps.app.goo.gl/yZnDkTZxC2KxeFi5A

Atenció : l’activitat és gratuïta. Tot  i així, heu de fer la inscripció . Al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció. Encara que sigui gratuït heu de clicar a pagar.

El GEPEC-EdC té el dret de poder cancel·lar l’activitat per causes climàtiques o degut a que no hi ha el número mínim de participants.

Organizer

Conxita Jiménez

Altres organitzadors

GEPEC-EdC
Oliverars Monumentals
Molí de la Creu
Fundación biodiversidad

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.