Presentació de la guia Vies Verdes de Catalunya

El dijous dia 20 de juny a la Biblioteca Mercè Lleixà a les 19 h Juan Carlos Borrego, ens parlarà de la guia de les Vies Verdes de Catalunya, de la qual n’és autor.

Una via verda és un antic traçat ferroviari que va ser clausurat i, amb el pas del temps, ha estat recuperat però com a ús cicloturístic. Aquesta reutilització d’unes infraestructures en desús i abandonades és un gran encert, i han rebut molta acceptació entre els amants de les pedalades fàcils.

VIES VERDES DE CATALUNYA és un seguit de 20 propostes pedalables fàcils basades en les vies verdes. Com que només en són 12 les que hi ha homologades al país, ha calgut afegir-hi 8 rutes més, totes elles camins pedalables senzills, aptes per a tot el públic acostumat a pedalar un parell d’hores o tres a ritme tranquil.

ATENCIÓ, l’activitat és gratuïta però cal inscriure’s. Al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però NO cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari perquè arribi la inscripció.

Cal respectar els horaris de l’activitat. Tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n derivin no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Reservar esdeveniment

Participar
Gratuït
Available Tickets: Il·limitat
El "Participar" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.

Organizer

Juan Carlos Borrego

Altres organitzadors

GEPEC-EdC
Biblioteca Mercè LLeixà

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.