Search
Close this search box.

Pla d’Avària al Parc Natural dels Ports

ATENCIÓ: AQUESTA ACTIVITAT HA ESTAT ANULADA: DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

Itinerari agradable entre boscos de pi negral i rojal, que donen aspecte forestal a la zona, i dónen refugi i hàbitat a moltes espècies de fauna. 

Sortirem del pàrquing de l’àrea de Cova Avellanes per un senderó que s’introdueix de seguida al bosc. Farem diverses parades per observar elements naturals característics, o simplement per gaudir de la natura.

 

 

La ruta és circular, arribarem de nou al pàrquing, on decidirem si ens volem quedar a dinar (de pícnic) a la casa de natura o marxar cap a casa.

 

 

Si ens quedem a dinar i hi ha quòrum, realitzarem un taller familiar.

Es recomana vestir roba i calçat còmode.

Longitud del recorregut: 3 km

 

Dificultat: fàcil

 

Desnivell total: 25m

Durada total en marxa: 1,5 hores

Apta per a famílies amb infants a partir de 6 anys.

Què heu de portar: roba còmoda o sabates adeuqades, esmorzar, aigua i gorra.

 

Si us voleu quedar a dinar, porteu dinar de pícnic.

Lloc de trobada: Aparcament de l’àrea de Cova Avellanes. https://goo.gl/maps/hoxKQMwobkm46hoY9

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si us quedareu a dinar.

 

 

 

Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Totes les inscripcions es realitzen a través de la web. Un cop rebeu la confirmació automàtica, teniu confirmada la plaça. NO rebreu cap altre correu, teniu tota la informació en aquesta web.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Si teniu algun dubte o comentari, podeu escriure a activitats@gepec.cat

Aquesta activitat rep el suport de l’Ajuntament de Roquetes.

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.