Search
Close this search box.

Plantes del litoral. Torredembarra

 
Visita guiada a la platja dels Muntanyans de Torredembarra.
 

Aquesta visita guiada ens permetrà conèixer els Salats i els Muntanyans de Torredembarra i Creixell, un espai natural de 62 ha. 

Una platja amb dunes i maresmes, un dels pocs llocs de la costa catalana verge que conserva la seva sorra natural. 


 

Podrem gaudir del seu ecosistema, un dels pocs que queden a la costa catalana, ja que la majoria s’han destruït per culpa de la construcció d’urbanitzacions.

Amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra.
 
Soci/es del GEPEC-EdC  i infants (5 a 12 anys): 6€ 
No soci/es: 9€
 
Menors de 5 anys: gratuït

Grau de dificultat: Baix
És apte per a cadira de rodes? No
És apte per a persones grans? Sí
És apte per a nens petits? Sí
 

Es recomana vestir roba i calçat còmode.

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.

 

 

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. 

 

Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Totes les inscripcions es realitzen a través de la web. Un cop rebeu la confirmació automàtica, teniu confirmada la plaça. NO rebreu cap altre correu, teniu tota la informació en aquesta web.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Si teniu algun dubte o comentari, podeu escriure a activitats@gepec.cat

Location

Torredembarra

Organizer

Ramon Ferré
Phone
675384707
Website
https://goo.gl/maps/5xvb4SdfCbdFiJVf8

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.