Search
Close this search box.

Piraguada en defensa del Riu Siurana Viu

Jornada d’activitats festives i reivindicatives a l’entorn del riu Siurana.
El 65% de la recaptació és per a les costes judicials de la querella de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes contra les accions reivindicatives per a retornar l’aigua del riu Siurana al Priorat, i per a seguir en la lluita.
Aquesta activitat l’organitza la Plataforma pel Riu Siurana.
L’activitat és apta per a tots els públics, no cal experiència, es farà una explicació prèvia i s’acompanyarà als inexperts; cal un mínim de ganes i condició física (35 minuts remant d’anada + 35 minuts de tornada).
Informació prèvia a les inscripcions:
-Si hi hagués previsió de vent fort o pluges, l’activitat pot ajornar-se. S’avisarà per Whatsapp al telèfon indicat 48 h. abans.
-El punt de trobada és l’embarcador del pantà de Siurana, entrant per la carretera d’accés després de Cornudella. Hi ha lloc per aparcar.
-Els acompanyants que vulguin participar anant a dinar a peu fins al Toll del Forn tenen 1 hora caminant (3,8 km. camí planer i ample).
En bicicleta uns 20 minuts des del pantà, i uns 35 minuts des de Cornudella.
-Qui vulgui venir amb el seu propi kayak o canoa cal que disposi de la Declaració Responsable de Navegació (www.chebro.es) i porti l’embarcació matriculada i tot el material desinfectat (musclo zebra). Podeu aparcar i embarcar al costat de la presa.
Un cop fet el pagament, i en cas que no participeu de l’activitat per causes alienes a la organització, no es retornaran els diners.
Llegiu bé el contingut d’aquesta activitat en aquesta mateixa pàgina web. 
INDICACIONS:
Material personal necessari: roba i calçat per a mullar-se, tovallola, anorac/paravent (pel maig, cada dia un raig!), protecció solar, dinar, beguda, cafè, postres, vi bò…
-Per a portar qualsevol cosa durant l’excursió és necessari posar-ho tot en dues bosses impermeables (p. ex. bosses de la brossa, que després podem reutilitzar)
-Caldrà respectar totes les mesures COVID vigents: anar sempre amb mascareta (excepte mentre estem remant), és obligatori l’ús de samarreta sota l’armilla salvavides, i guardar distàncies. L’activitat és a l’aire lliure, i tot el material està degudament higienitzat per a cada ús.
-S’ha de venir canviat de casa o canviar-se al cotxe, tant abans com després de l’activitat.
-És obligatori saber nedar i l’ús de l’armilla salvavides, que us facilitem, mentre dura l’activitat a l’aigua.
-Els monitors voluntaris que us acompanyaran durant l’activitat hi són per ajudar-vos en tot moment. És important tenir en compte que estaran coordinant la piraguada per tal que sigui un èxit.
Embarcacions disponibles
(segons demanda, tenen preferència les famílies amb menors)
K1: kayak individual, 1 adult (i majors de 12 anys iniciats)
K2: kayak doble, 2 adults
K2+1: kayak doble, 2 adults + 1 menor de 12 anys, o bé
1 adult + 2 menors de 12 anys
C2: canoa canadenca 2 adults
C3: canoa canadenca 2 adults + 1-2 menors (o també 3 adults)

A l'hora de fer la inscripció aquí a sota, indiqueu-nos els noms i cognoms de tots els participants. Quan feu el pagament, indiqueu també a "Notes de la Comanda" el tipus de kayak que voleu.

Atenció: pot ser que el kayak que vulgueu no estigui disponible, ens posarem en contacte si és el cas. A l’hora de fer la inscripció, indiqueu un telèfon amb WhatsApp, ja que serà a través del que ens comunicarem en cas de vent o pluja el dia de l’activitat.

Cistella

4 Responses

 1. Bon dia, acabo de fer la inscripció per a dos adults, a nom de Maria Gradillas. i no he indicat el tipus d embarcació que volem.
  Nosaltres voldríem reservar un kaiac doble (per a dos adults).
  Moltes gràcies.

  Ens veiem a Siurana, amb moltes ganes de participar.
  Salut!

 2. Bon día.
  Per un error la meva parella a realitzat 2 reserves per al diumenge, i realment és una.
  Com poden rectificar?

 3. Hola. Em dic Pierre, he reservat per dugues personas i he dimenticat afeigir il tipo de kayak. si es posible ens agradaria tindre 2 kayaks individuals per adults. jo faig 100 kg … igual importa ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.