Pescadors d’alçada 6 de maig 2023

 

Tipus d’activitat: Observació d’aus, sortida en barca.

 

Material que heu de portar: prismàtics / càmera fotos / roba d’abric

Lloc de trobada: Escales Reials, a Tarragona

 
 

Ens trobem a les 8:45h en punt de l’escala reial del Port de Tarragona, per sortir a les 9:00. 

 

Grau de dificultat: Baix
És apte per a cadira de rodes? No
És apte per a persones grans?

 

És apte per a nens petits? Sí (tenint en compte que són 4 hores sense poder baixar del vaixell, que cal vigilar-los i la possibilitat de que es cansin i es maregin)


Un cop realitzada la inscripció  heu d’enviar el número del DNI juntament amb el nom i cognoms i el telèfon  al correu electrònic  activitats@gepec.cat

Atenció: el correu de confirmació no el rebreu si us inscriviu l’últim dia laborable abans de l’activitat, més tard de les 17:00.

Amb el suport del Port de Tarragona

Location

Escales Reials. Tarragona

Organizer

Albert Cama

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.