Crear una reserva d’oliverars monumentals

Un  dels objectius de les “Reserva d’Oliverars Monumentals” promoguda pel GEPEC-EdC, és el desenvolupament d’un nou model agrari, on es posi en valor la conservació del paisatge,  les mateixes oliveres, els oliverars monumentals i el patrimoni associat al seu cultiu i la gestió i conservació activa de la biodiversitat.

 

 

Aquests han de ser els eixos prioritaris d’actuació, tot treballant sota els preceptes que marca l’agricultura ecològica.

 
 

Es trancta d’un projecte de reconversió agrària per produir oli amb valor afegit, amb la custòdia del territori com a eina clau.

 

 

L’objectiu: conservar tot l’ecosistema dels oliverars monumentals, el seu patrimoni i la seva biodiversitat, tot incentivant la revitalització socioeconòmica del territori.

En aquesta xerrada explicarem quines són les accions que hem portat a terme des del GEPEC, parlarem sobre l’espoli d’oliverars monumentals al territori, i presentarem el projecte de Reserva i custòdia.

 

Teniu més informació sobre custòdia i oliverars aquí: https://gepec.cat/custodia-oliverars-monumentals/

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ulldecona.

 

 

 

Per aquesta activitat es compliran els requisits COVID-19 vigents en el moment de la seva realització.

Activitat sense inscripció, amb aforament limitat.

Si ens vols informar de la teva assitència o vols fer algun comentari, ho pots fer al correu activitats@gepec.cat

Location

Ajuntament d'Ulldecona
Sala de Plens

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.