Dia Mundial dels Ocells a les Terres de l’Ebre

Vine a reconèixer ocells a les Terres de l’Ebre, en un recorregut en vehicles particulars i en diferents parades, i aprofitant que és època de migracions. Visitarem diferents espais naturals que acullen una gran biodiversitat, des d’aiguamolss fins a secans.

L’activitat és gratuïta i està organitzada per l’Associació Cultural Sant Jordi i el GEPEC-EdC, i està guiada per Manolo Sànchez.

Lloc de trobada:
– 8:00h a l’Ampolla. Plaça Gonzalez Isla: https://goo.gl/maps/EntAEm1fLGFmjaHt7

 

 

Anirem tot el grup amb els vehicles particulars a diferents ubicacions per observar la riquesa ornitològica de les Terres de l’Ebre en diferents hàbitats.

Sortida de tot el dia.


 

Material: Roba còmoda, aigua, esmorzar i dinar, binocles. Guia d’ocells (opcional, recomanada), llibreta per pendre notes.


Grau de dificultat: Baix
És apte per a cadira de rodes? No
És apte per a persones grans? Sí
És apte per a canalla petita? Sí, a càrrec dels adults responsables

Per fer la inscripció, envieu un correu electrònic a activitats@gepec.cat amb la següent informació:

 


– Nom i Cognoms de TOTES les persones participants
– Edat (si hi ha menors d’edat)
– Telèfon i correu electrònic
– DNI (per l’asegurança)

Amb el suport de Plegadis

i Trail Roquetes.

Organizer

Associació Cultural Sant Jordi
Phone
L'Ampolla

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.