Search
Close this search box.

Ocells de Salou MARÇ

Sortida d’observació d’aus. De la mà d’Eugeni Capella, biòleg.
 

Sortida de nivell inicial, per a persones que es volen iniciar en l’observació d’aus. 

 

Lloc de trobada: Vela de Salou. https://goo.gl/maps/hQ37L65ZJVds8Ra57

 

Atenció: el camí de ronda per on s’inicia la sortida és un camí amb moltes escales.

Horari: 11:00h a 14:00h: sortida a peu per identificar les aus comunes de Salou, des de la Vela fins a la Punta del Cavall.

 

 

Què heu de portar: aigua, roba adequada al temps, prismàtics. Guia d’ocells (si la teniu). Us recomanem portar dinar de pícnic.

 

L’activitat acaba a les 14:00h a la Punta del Cavall. La tornada la realitzareu sense el guia pel mateix recorregut, a la inversa. Us recomanem portar dinar de pícnic.

Un cop a la Punta del Cavall i després de dinar el guia, Eugeni Capella, es quedarà per fer l’activitat d’observació d’aus marines fins les 18:00h de la tarda (us podeu inscriure també a aquesta activitat a l’enllaç: https://gepec.cat/activitats/aus-salou-febrer/)

Si preferiu anar directament a la Punta del Cavall, si us plau feu la inscirpció en aquest altre enllaç: https://gepec.cat/activitats/aus-salou-febrer/

Fer una passejada pel Cap de Salou ens permet veure les espècies típiques de la màquia mediterrània i zones antropitzades, també ens ofereix la possibilitat de trobar-nos amb alguna espècie marina com les gavines, els corbs marins i potser un mascarell llunyà. 

 

 

Normalment, les excursions pardaleres, comencen de bon matí, això no obstant, en aquest cas començarem a les 11:00 per arribar a la Punta del Cavall a les 14:00, ja que és llavors quan comença a haver-hi bona llum per mirar mar endins.

 
 

Qui vulgui pot dinar (es pot portar el dinar de pícnic) i quedar-se tota la tarda. 

Quan feu la inscripció a l’activitat, us comprometeu a seguir la normativa COVID-19 del moment, i les instruccions i recomanacions del monitor/guia.

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.


Ets resident a Salou? Escull l’opció gratuïta a l’hora de fer la inscripció.

Totes les inscripcions es realitzen a través de la web. Un cop rebeu la confirmació automàtica, teniu confirmada la plaça. 

 

Rebreu un nou correu el  dijous anterior a l’activitat, reviseu la safata d’SPAM.

 

No rebreu notificació si realitzeu la inscipció el divendres després de les 18:00h.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Per qualsevol dubte, podeu contactar a través del correu electrònic activitats@gepec.cat

 

 

 

Amb el suport de l’Ajuntament de Salou.

Location

Vela de Salou

Organizer

Eugeni Capella
Email
activitats@gepec.cat

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.