Ocells Marins a Torredembarra

Aquesta activitat ha estat cancel·lada, disculpeu les molèsties.
 
Visita guiada a la platja dels Muntanyans de Torredembarra.
 

Una forma diferent de saludar el nou any: equipats amb un telescopi, anirem descobrint estols de diferents ocells que a simple vista semblen iguals i no tots són gavines: mascarells, corbs marins, baldrigues…

 

Observarem i intentarem identificar les aus marines que viuen o estan de pas a la vora del mar. 

 

Parlarem dels seus costums i la seva biologia. Ens desplaçarem en cotxe fins a un punt elevat a la costa per a observar-ne el màxim possible. S

i disposeu de telescopi terrestre i/o prismàtics, porteu-los.


Es recomana vestir roba i calçat còmode, ja que caminarem per la platja i per passeres de fusta. 

Punt de trobada: davant de Cal Bofill,  Passeig de Colom 48, TORREDEMBARRA

Hora: 10:00h

Preu
Socis, infants (de 5 a 12 anys) i jubilats: 6€
No socis: 9€

Quan feu la inscripció a l’activitat, us comprometeu a seguir la normativa COVID-19 del moment, i les instruccions i recomanacions del monitor/guia.

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.

Totes les inscripcions es realitzen a través de la web. Un cop rebeu la confirmació automàtica, teniu confirmada la plaça. NO rebreu cap altre correu, teniu tota la informació en aquesta web.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Si teniu algun dubte o comentari, podeu escriure a activitats@gepec.cat

Location

Torredembarra

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.