humides

Marató d’observació d’aus al Delta de l’Ebre

El dia 1 d’octubre recorrerem part dels miradors del Delta de l’Ebre i d’aquesta manera podrem gaudir d’aquest paratge natural. Amb les explicacions del Manolo aprendre’m els detalls més fascinants de les aus.

Lloc i hora de trobada : a les 8 del matí a la plaça Gonzalez Isla de l’ Ampolla.https://goo.gl/maps/5PebmyZopioWFJjR7

Hora aproximada de finalització a les 13h.

Atenció : l’Activitat és gratuïta. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Organizer

Manolo

Altres organitzadors

GEPEC-EdC
Associació cultural Sant Jordi de l'Ampolla
Associació de voluntaris del Parc Natural del Delta de l'Ebre

Cistella

2 Responses

  1. No hablo catalán, llevo viniendo 17 años aquí como voluntario de riet vell y con el parque. Si hay problema ignorar está inscripción. No tengo problema que habléis en catalán casi lo entiendo. Gracias

    1. Buenos dias Luis,

      Las explicaciones serán en catalán aún así si no entiendes cualquier cosa, puedes preguntar y te lo explicarán en castellano sin ningún problema.

      Un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.