Les plantes remeieres al voltant del Solstici d’Estiu

Les plantes medicinals tenen un paper molt rellevant en la història de la medicina tradicional i en la nostra cultura, i a les voltes de Sant Joan també podem reconèixer costums i remeis populars amb plantes remeieres properes.

Segur que algunes les coneixes bé i en d’altres no t’hi has fixat mai gaire, sovint són plantes que creixen a les vores dels camins i que fins i tot s’anomenen males herbes… però són tresors vivents que si es coneixen bé poden ser molt útils.. Apte per a totes les edats.

Porteu: esmorzar, aigua, roba adequada, gorra. Si ho voleu, podeu portar dinar de pícnic.

Trobada a Reus: 9:00h, estació de trens. Atenció: no podem assegurar que hi hagi prou vehicles per compartir. Si sortiu des de Reus, indiqueu-ho al fer la inscripció.

Trobada al Refugi de la Mussara: 9:45h

Ubicació: https://goo.gl/maps/tpq188ez1Ch7qMJ97

L’activitat s’acabarà aproximadament a les 13:30 . No obstant això, la gent es pot quedar a dinar a la zona refugi i d’aquesta manera qui ho desitgi podrà continuar fent plantes a la tarda fins a les 18:00 h com a molt tard.

El grau de dificultat de  l’activitat és baix.

No es pot venir amb gos

l’Activitat és gratuïta per socis . Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Un cop feta la inscripció, heu d’enviar a activitats@gepec.cat:

Nom i cognoms, núm del DNI, telèfon i lloc de trobada.

Cistella

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.