Les plantes remeieres al voltant del Solstici d’Estiu

Les plantes medicinals tenen un paper molt rellevant en la història de la medicina tradicional i en la nostra cultura, i a les voltes de Sant Joan també podem reconèixer costums i remeis populars amb plantes remeieres properes.
Segur que algunes les coneixes bé i en d’altres no t’hi has fixat mai gaire, sovint són plantes que creixen a les vores dels camins i que fins i tot s’anomenen males herbes… però són tresors vivents que si es coneixen bé poden ser molt útils.
Apte per a totes les edats.
Coses a portar: esmorzar, aigua, roba adequada, gorra. Si ho voleu, podeu portar dinar de pícnic.
Trobada a Reus: 9 h, estació de trens.
Trobada al Refugi de la Mussara: 9.45 h
Grau de dificultat: Baix.
L’activitat s’acabarà aproximadament a les 13.30 h. Tot i així  la gent es pot quedar a dinar a la zona refugi i d’aquesta manera qui ho desitgi podrà continuar fent plantes a la tarda fins a les 6 com a molt tard.
ATENCIÓ: NO es permet venir en gos a aquesta activitat.

Reservar esdeveniment

SOCIS
Gratuït
Available Tickets: 25
El "SOCIS" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
NO SOCIS
10
Available Tickets: 25
El "NO SOCIS" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.

Organizer

Josep Maria Forcadell

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.