Activitat Cancel·lada

El dissabte 4 de maig, vine a Mas de Barberans a donar un cop de mà al tritó verd retirant #basuraleza de l’entorn!

Realitzarem una passejada per algunes basses del municipi, retirant tots els residus que trobem. Al acabar, gaudirem d’un petit refrigeri mentre esperem al fosc… Llavors, realitzarem una visita guiada a les basses per tractar de veure el tritó verd lliure i feliç al seu hàbitat, juntament amb els altres veïns amb qui comparteix l’hàbitat.

 

Cal portar: cal portar calçat i roba còmodes.
Punt de trobada: cementiri de Mas de Barberans
Horari: des de les 19 fins les 21 h (amb possibilitat d’allargar una mica més)

Us hi esperem!

 

ATENCIÓ, l’activitat és gratuïta però cal inscriure’s. Al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però NO cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari perquè arribi la inscripció.

Cal respectar els horaris de l’activitat. Tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n derivin no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.