II Memorial en record del nostre amic Blasi

ROJALS – ROJALONS – ESPORTELL DE LA COLOMERA – OBAGA DE LA VALL

Monitor: Josep Maria Forcadell

Excursió:  II Memorial en record del nostre amic Blasi.

El dia 26 sortirem pel GR que es troba a la mateixa entrada a Rojals a les 9.30. Podem fer cap allí o aplegar els cotxes prèviament a l’estació de trens de Reus a les 8:30.

Serà una sortida matinal que acabarà entre les 2 i les 3 de la tarda, per poder dinar a Rojals o tornar a casa. Cal venir esmorzat. No es permeten gossos.

Anirem pel camí a Rojalons pel Portell de la Cadorca. Gaudirem de grans vistes sobre el barranc de la vall des de les blanques cingleres de calç.

Prop de Rojalons, baixarem per un barranc i ens endinsarem cap a l’espectacular Esportell de la Colomera. Descens obac fins a les grandioses balmes de la Cambrota, on recuperarem forces i podrem menjar una mica.

El retorn és un ascens lent i continu sota alzines, pins, roures, blades, arboços … per l’estret sender de l’Obaga de la Vall. Breu visita a la Font del Grèvol, rodejada de grèvols i teixos, i pujada final pel GR fins a Rojals.

 

Les reserves es tancaran 3 dies abans de l’activitat.

Totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

El GEPEC-EdC es reserva el dret d’alterar, modificar o suspendre l’activitat.

Reservar esdeveniment

NO SOCIS
10
Available Tickets: 98
El "NO SOCIS" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
AEC Reus
5
Available Tickets: 98
El "AEC Reus" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
SOCIS
Gratuït
Available Tickets: 98
El "SOCIS" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.

Organizer

Josep Maria Forcadell

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.