Search
Close this search box.
petxines

Gimcana eco a la platja

Per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra amb l’Associació Mediambiental La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i el GEPEC-Ecologistes de Catalunya hem organitzat una divertida Gimcana a la platja del barri de Baix a Mar.
 
Les temàtiques que es tractaran seran l’aigua, els residus, la natura i l’energia. Aquest joc començarà i acabarà a les escales de mar de Cal Bofill i els grups bombolla que s’inscriguin podran fer-ho en diferents torns al llarg del matí del dissabte 5 de juny. Un cop realitzades totes les proves i trobades totes les pistes, en retornar a Cal Bofill es regalarà un petit obsequi a cada grup participant. No hi ha edats límit.
 
El nombre màxim de persones a cada grup bombolla és de 10 persones. La distància entre grups bombolla haurà de ser d’un mínim de 2m i si el PROCICAT no dictamina el contrari, sempre s’haurà de dur posada la mascareta o altres disposicions que determini i que se n’informarà al principi del joc.
 
Les inscripcions es tanquen el divendres anterior a l’activitat.
 
 

Inscripcions

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

One Response

  1. Hola! Bona iniciativa amb la gimcana pel medi ambient!
    Hi ha un error a el camp codi postal (només deixa posar el numero “5”), suposo que volieu configurar 5 dígits…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.