Search
Close this search box.

Geologia Ambiental

ATENCIÓ: Aquesta activitat ha estat cancel·lada. Si heu fet inscipció, heu rebut un correu electrònic (Reviseu safata d’SPAM)
Senderisme interpretatiu sobre la identificació de riscos geològics potencials i la seva interacció amb la activitat humana. De la mà de Joaquim Roset Piñol, de Geosud.
 

Sortida de nivell mitjà.

Lloc de trobada: Parada de bus de Tivissa, zona camp de futbol.

Què heu de portar: roba i calçat adequats per a la muntanya; aigua i esmorzar.

 

No apta per persones amb mobilitat reduïda ni per infants.

No es permet venir amb gossos en aquesta sortida.

Quan feu la inscripció a l’activitat, us comprometeu a seguir la normativa COVID-19 del moment, i les instruccions i recomanacions del monitor/guia.

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran.

 

 

Si veniu de la zona de Reus i voleu compartir vehicle, ho podeu indicar a l’hora de fer la inscripció, i us posarem en contacte amb la resta d’inscrits. 

Totes les inscripcions es realitzen a través de la web. Un cop rebeu la confirmació automàtica, teniu confirmada la plaça. 

 

Rebreu un nou correu el  dijous anterior a l’activitat, reviseu la safata d’SPAM.

 

No rebreu notificació si realitzeu la inscipció el divendres després de les 18:00h.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Per qualsevol dubte, podeu contactar a través del correu electrònic activitats@gepec.cat

 

Location

Tivissa
Prop el camp de futbol

Organizer

Joaquim Roset
Website
http://Geosud

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.