Search
Close this search box.

Formacions pel voluntariat de tortuga babaua

El divendres 18 de juny el GEPEC-EdC et convida a participar a les primeres formacions pel voluntariat de tortuga babaua que es realitzaran al llarg del litoral, aquestes primeres a Sitges. Vine i comença la teva aventura per protegir les tortugues babaues que arriben a les nostres costes!

Primer torn de formació: 09:00 – 10:30h

Segon torn de formació: 12:30 – 14:00h

LOCALITZACIÓ: Centre de Formació d’Adults, Sitges.

Activitat GRATUÏTA amb inscripció prèvia.

Atenció! Les places per totes dues formacions són limitades. En cas d’apuntar-te i finalment no poder-hi assistir, si us plau fes-nos-ho saber amb antelació. Moltes gràcies!

Les inscripcions per aquesta formació estan tancades. Ben aviat anunciarem noves jornades en altres municipis del litoral!

Cistella

One Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.