40 anys defensant el territori 40 anys protegint espècies en perill 40 anys lluitant en contra de les agressions 40 anys promovent la conservació de la natura 40 anys sensibilitzant a infants i joves 40 anys divulgant el nostre coneixement
El pròxim 27 d’abril volem convidar-vos a la festa del nostre aniversari, on podreu gaudir de:
♻️ Tallers i activitats 🍸 Vermut musical 🗣️ Taula rodona i debats 🥘 Dinar popular 📃 Recital de poesia 🎭 Monòlegs 🎶 Concert
El dinar és apte tant per a celíacs com intolerants a la lactosa, ja que hi haurà amanida verda, i arròs amb verdures o amb verdures i carn.
Tanmateix, no et podem assegurar que el pastís de postres sigui sense lactosa.
Sugeriments:
fos bó, que en propers anys, per coherència (i per el benestar animal) que la carn del menú sigui de producció local de petits productors-es i ecològic i/o de persones conegudes que tracten dignament al bestiar (i declarar-lo als anuncis).
Altra opció es oferir només un menú vegetaría ó vegà, pero una mica més atractiu… I en cualsevol cas que sigui equivalent al carnivor (contingut de proteina i sabrosa…).
Crec q el mejar es un ambit de lluita també a reivindicar per motius obvis.
Gracies
Salut
Per tal d’organitzar la festa s’ha a contactat a tot d’empreses de la zona que treballen amb producte local.
Cal Bacanal (empresa de menjars per a moltes persones que treballen amb producte de proximitat)
Riet Vell (Productors d’arròs ecològic del Delta de l’Ebre)
Forn Sistaré (Pa produït a Reus amb farines d’aquí)
Patates Laurie (Productors de patates fregides de Reus)
Cooperativa de Falset-Marçà (Producció local de vi)
Ecogots (Productors catalans de gots sostenibles)
Cerveses Clandestines (Productors de cervesa artesana)
Ho hem intentat organitzar amb la màxima coherència amb els valors del GEPEC-EdC possible, però evidentment segur que se’ns han escapat alguns aspectes, i hi han coses a millorar. En prenem nota
Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):
Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19: – Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat. – Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat. – Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.
Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: – Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós. – No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.
alergica a la lactosa
Bon dia,
El dinar és apte tant per a celíacs com intolerants a la lactosa, ja que hi haurà amanida verda, i arròs amb verdures o amb verdures i carn.
Tanmateix, no et podem assegurar que el pastís de postres sigui sense lactosa.
Salut i natura 💚
Sí que vull venir.
Bon dia Maria Teresa, esperem veure’t el diumenge a La Palma. Si tens pensat quedar-te a dinar i encara no has comprat el tiquet, o pots fer a través d’aquest enllaç https://gepec.cat/esdeveniments/festa-dels-40-anys-del-gepec-edc/
Salut i natura 💚
Sugeriments:
fos bó, que en propers anys, per coherència (i per el benestar animal) que la carn del menú sigui de producció local de petits productors-es i ecològic i/o de persones conegudes que tracten dignament al bestiar (i declarar-lo als anuncis).
Altra opció es oferir només un menú vegetaría ó vegà, pero una mica més atractiu… I en cualsevol cas que sigui equivalent al carnivor (contingut de proteina i sabrosa…).
Crec q el mejar es un ambit de lluita també a reivindicar per motius obvis.
Gracies
Salut
Bon dia,
Per tal d’organitzar la festa s’ha a contactat a tot d’empreses de la zona que treballen amb producte local.
Cal Bacanal (empresa de menjars per a moltes persones que treballen amb producte de proximitat)
Riet Vell (Productors d’arròs ecològic del Delta de l’Ebre)
Forn Sistaré (Pa produït a Reus amb farines d’aquí)
Patates Laurie (Productors de patates fregides de Reus)
Cooperativa de Falset-Marçà (Producció local de vi)
Ecogots (Productors catalans de gots sostenibles)
Cerveses Clandestines (Productors de cervesa artesana)
Ho hem intentat organitzar amb la màxima coherència amb els valors del GEPEC-EdC possible, però evidentment segur que se’ns han escapat alguns aspectes, i hi han coses a millorar. En prenem nota