FEM MENJADORES PER OCELLS! dia 2 de desembre

Vols ajudar a la biodiversitat urbana? Quan arriba el fred, als ocells se’ls fa més difícil trobar menjar. Les menjadores són un bon sistema per ajudar-los durant els mesos d’hivern i a més a més, poder-los observar de ben a prop des del balcó, el jardí o el pati de l’escola. (Per a totes les edats).

Construirem menjadores de fusta per a ocells perquè les persones participants se les puguin endur a casa seva per ajudar i admirar la fauna autòctona.

 

Data:  2 de desembre de 2023

Hora: 11:00h a 12:30h

Lloc: Cal Bofill (Torredembarra

 

Atenció : Les places són limitades i l’activitat és gratuïta amb inscripció. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però no cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens
al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del
GEPEC-EdC.

Location

CAN BOFILL
https://maps.app.goo.gl/BW3AveapwD4ACT5eA

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Ajuntament de Torredembarra

Cistella

One Response

  1. Tinc 2 casetes que em van regalar fa anys pero els ocells no venen perque no tenen on menjar. Que les podría acondicionar al taller?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.