Search
Close this search box.
Exposicio Tovalloletes

Exposició “Tovalloletes, el Monstre”

Durant tot el mes d’octubre pots visitar gratuïtament l’exposició “Tovalloletes, el monstre” a l’espai de Cal Bofill.

Les tovalloletes humides són un producte utilitzat per persones d’arreu del món, un element comú en la higiene personal i que s’utilitza en grans quantitats (i especialment durant episodis com el confinament del passat 2020). Sabies, però, que les tovalloletes humides són també quelcom que requereix de molts recursos ser produït i genera un gran impacte en el medi ambient?

L’exposició “Tovalloletes, el monstre”, que es podrà visitar a l’espai de Cal Bofill durant tot el mes d’octubre i de manera gratuïta, explica amb detall quins perills comporta el consum que fem de tovalloletes humides. 

 

L’exposició està organitzada pel GEPEC-EdC i compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.

A través de diversos panells il·lustratius, l’exposició fa un recorregut on explica què contenen i com es fabriquen les tovalloletes, quin volum se’n genera i què comporta no reciclar-les correctament, però també alternatives més sostenibles que podem aplicar fàcilment.

Si vols aprendre’n més di saber com reduïr l’impacte, passa per la exposició del mes d’octubre de Cal Bofill. L’entrada és lliure i gratuïta.

Horari: laborables del mes d’octubre de 2022, de 10:00h a 14:00h

Amb el suport de: Ajuntament de Torredembarra.

Location

Torredembarra

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.