Exposició “Amb ulls de natura”, de Blanca Martí de Ahumada

Blanca Martí de Ahumada, il•lustradora científica i naturalista. Historiadora de l’Art per la Universitat de Barcelona i naturalista de vocació.
S’especialitza en il•lustració científica i infantil a l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona i en cursos formatius a la Universitat de València i la Universitat de Barcelona.

Ha realitzat il•lustracions per a diferents publicacions d’àmbit estatal i internacional: llibres científics i divulgatius a Catalunya, Costa Rica, Brasil o Nicaragua, així com cartells per a parcs naturals: Parc Natural del Montnegre i El Corredor, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, l’Area Metropolitana de Barcelona o la reserva de Dindefello, al Senegal, entre molts d’altres. També ha il•lustrat material pedagògic per a cases de natura o centres de fauna, com ara Molló Parc o el Centre d’Estudi i divulgació del Llop Signatus. Actualment treballa per als projectes de l’Editorial Zona Tropical de Costa Rica i ha participat en el volum de quiròpters de la publicació Mammals of the world de l’editorial Lynx.

Va ser guardonada amb el premi Junceda en categoría científica, que dóna cada any l’Associació Professional d’Il•lustradors de Catalunya.

Ha exercit com a docent d’il•lustració científica i naturalista en diversos cursos per a associacions naturalistes, ajuntaments, museus d’història natural i escoles professionals d’art, així com a nivell universitari. Actualment exerceix com a docent en el màster de Primatología de la Universitat de Girona i Fundació Mona i és coordinadora del Master d’Il•lustració científica de Ciències Naturals de la Universitat de Girona.

Donem el tret de sortida de les Jornades Natufriquis amb aquesta exposició.

Jornades Natufriquis

Location

Biblioteca de Roquetes
Roquetes

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.