Sortida als aiguamolls de l’embut. Amposta

Visitem la zona de l’Embut al Delta de l’Ebre.

L’Associació cultural Sant Jordi i GEPEC-EdC organitzem una sortida al mirador de l’embut, on coneixerem el procés de depuració de les aigües dels arrossars, l’ambient que s’hi ha creat i la biodiversitat que hi acull.

Lloc de trobada:

8:00h: l’Ampolla

9:00h: Mirador de l’Embut

Què heu de portar: roba còmoda, gorra, crema solar, esmorzar, i binocles si en teniu.

 

Realitzarem una volta a la llacuna a peu.

Un cop feu la inscripció i rebeu la confirmació, ja teniu la plaça reservada. Rebreu un correu amb els detalls de l’activitat el dijous anterior a la mateixa.

Si feu la inscripció el divendres anterior a l’activitat, més tard de les 13:00, és possible que no rebeu el correu de confirmació.


Si l’activitat està plena, podeu escriure a activitats@gepec.cat per demanar que us afegim a la llista d’espera

Location

Mirador de l'embut

Organizer

Associació Cultural Sant Jordi
Phone
L'Ampolla

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.