Escola de Naturalistes del GEPEC Roquetes

Aqueta activitat ha quedat ajornada, estigues pendent a la nostra web per la nova data.

 

 

Tens entre 6 i 11 anys i t’agrada la natura? 

Esplai de natura a Roquetes. Una activitat per descobrir i viure la natura!

Aquest mes de març prepararem l’hortet de primavera, observarem la fauna i flora que hi ha a l’hortet, endreçarem l’hotel d’insectes, i farem descoberta de l’entorn.

T’hi apuntes?

A qui va dirigit: a infants d’entre 6 i 11 anys.

Lloc de trobada: Davant la Biblioteca Municipal de Roquetes

Horari: 11:00 a 13:00

Si és el primer cop que participeu a l’esplai de natura, i heu fet la inscripció a través d’aquesta pàgina, empleneu també el següent formulari d’ activitats de lleure amb menors d’edat: Formulari d’inscripció

Apunt sobre la quota de soci: l’import de soci s’aplica si sou socis familiars, o si la persona responsable que fa la inscripció (adult) és soci.

Un cop empleneu el formulari, i uns dies abans de l’activitat, rebreu un correu electrònic informant-vos dels detalls de l’activitat.

Reviseu la safata d’SPAM.

 

Si teniu dubtes: educa@gepec.cat

Location

Seu Roquetes
Davant Biblioteca Municipal. La Ibèrica 3er pis.

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.