DOBLE RECORREGUT FAMILIAR PER LA POBLA DE CÉRVOLES

El proper dia 18 en Manel Correa un gran coneixedor de la zona ens mostrarà part dels indrets més singulars d’aquest paratge amagat de les Garrigues.

Amb la finalitat de poder gaudir amb calma d’aquest entorn  farem dues rutes ; una pel matí i l’altra per la tarda.

Tram 1. Matí. Ruta de pedra seca.

Recorregut de 6,8 km i +95 m. Circular.

Ruta per gaudir de la construcció de pedra seca dels entorns més propers. Des de senzills recers i aixoplucs fins a cabanes de volta.

Tram 2. Tarda.

Recorregut de 5,8 km i + 120 m. Circular

Caminada seguint vells camins del terme tot observant restes de lo castell d’època andalusina, marques de molí d’oli de ginebró, masies i restes de camí empedrat.

Lloc i hora de trobada : Són dos circuits que tenen com a punt de partida la plaça de les Pobles.

Pobla de Cérvoles : Plaça de les pobles a les 9.30 https://maps.app.goo.gl/UC3b1aZDQM6G2B2J9

Arribada aproximada a les 12,30

Migdia de descans : El poble disposa de zona de descans i  servei de bar per aquelles persones que no ens hem pogut preparar l’entrepà.

Entrepà al poble a les 13,30h

Horari ruta de la tarda 14,30h.  Arribada aproximada 17,00 h

Dificultat: Mitjana.

En cas de venir amb Gossos sempre han d’anar  lligats.

Atenció : l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.  Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Programació horària

Dia nou

Organizer

Manel Correa

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.