Descoberta d’orquídies

Les orquídies tenen unes flors molt vistoses i amb formes espectaculars que molt sovint imiten l’aspecte dels seus insectes pol·linitzadors per
atraure’ls.

El dia 28 d’abril farem una descoberta matinal de les orquídies i ens endinsarem en el curiós món d’un dels grups florístics més captivadors pel tipus de flor, a càrrec d’Hilari Aragonès.

Grau de dificultat: Baix
És apte per a persones grans?
És apte per a nens petits? A partir de 8 anys.

 

Lloc i hora de trobada: 9 h, aparcament de la rotonda d’Alforja.

Durada: 4 hores aprox.

*Lloc i hora de trobada alternatius: 8.30 h, Antics cinemes de Lauren de Reus.

 

Atenció: no es permet venir amb gos a aquesta activitat.

Atenció: l’activitat és gratuïta per als socis. Tot i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una
plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.
Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Reservar esdeveniment

SOCIS Gratuït
Available Tickets: 32
El SOCIS bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
NO SOCIS 10
Available Tickets: 32
El NO SOCIS bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.

Organizer

Hilari Aragonès
Phone
654 29 72 79

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.