Curs Guies dels Oliverars Monumentals

Dins del marc del projecte singulars del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, el GEPEC-EdC formarà a futurs guies dels Oliverars Monumentals.

Els dies 5 i 13 de juny el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans Ecologistes de Catalunya realitzarà un curs de 16 hores de formació en Ecoturisme amb la finalitat de poder tenir una borsa de Guies a les Oliveres Monumentals. Per a fer aquest curs el GEPEC-EdC comptarà amb professionals internacionals i l’inestimable coneixement dels tècnics del GEPEC-EdC.

Preu: Gratuït
Lloc: Oficina de Turisme d’Ulldecona, Molí de Cèsar Martinell amb sortides de camps als Oliverars Monumentals d’Ulldecona

Dia 5 de juny de 10 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h
Dia 13 de juny de 9 a 14 h i de 15.30 a 19 h

Les places son limitades. Per poder optar es valorarà el següent:
– Ser resident de les Terres de l’Ebre
– Coneixements en turisme, agricultura, etc.
– Habilitats demostrables en l’àmbit social o de comunicació amb persones, voluntariat, cooperació…
– Anglès nivell mig
– Interès per implicar-se en el projecte i seguir formant-se
– Carnet de conduir preferentment

 

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Ajuntament d'Ulldecona

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.